pondělí 3. prosince 2007

Nový byt, nový blog

Hello world.

Takže jsem se konečně rozhoupal a přesunul svůj (náš) blog z Gurykova skomírajícího smetiště ke Google na krásnou adresu stodulkovi.blogspot.com. A čím lepším začít, než je náš nový byt?

Dnes jsme slavnostně převzali klíče a můžeme pomalu zahájit stěhování. Problémy jsou v zásadě dva - zaprvé máme trochu víc věcí, než dokážeme do bytu dostat (přebývají nám zejména kožená sedačka, křeslo a postele) a druhá věc, která nás trápí, je jak to všechno zvládneme převézt a přenést. Pokud byste někdo neměli zítra co dělat, klidně přijďte, něco nám můžete pomoct. Odměnou vám bude dobrý pocit, protože peníze už skoro definitivně došly - ono není sranda platit dva nájmy.

Co bude dál? Tak zejména nás čeká velký (vý)prodej přebytečných krámů - dáme sem fotky všeho, co nám zůstane, až to Guryk přebere a odveze do svého nového působiště - taky se stěhuje, ale jenom do podnájmu.

Musím ještě zařídit převod Internetu, ať to máme jak poslat. No nic, pro dnešek vše, jdu vozit.

Jo a pokud nám někdo chcete dát nějaký dárek do nového bytu, tak nám nejvíc pomůžete, když si naopak něco odvezete. Chcete pračku? Udělám vám cenu. :-)

Žádné komentáře: